REVIEWS

What the people say about us

CHEF'S RECOMMENDATIONS

The latest dishes from our talented chef

FIND US

เส้นทางสู่เรา

Welcome & Discover Delicious Thai Food

View as 360° Panoramic (VR)

New Review

Happy Birthday

Aroy Siam Restaurant
ATMOSPHERE

ด้วยบริการและการต้อนรับอย่างอบอุ่นและจริงใจ
พร้อมอาหารอันแสนอร่อย

VEGAN Lovers - คนรักมังสวิรัติ

Visiting our restaurant will fill you with warmth and put you in vegan food heaven.

หนึ่งในกลุ่มพันธมิตรร้านอาหารสำหรับคนรักมังสวิรัติอย่างแท้จริง
กระบวนการทำอาหารมังสวิรัติของเราไม่มีการรวมเนื้อสัตว์ ไข่ ผลิตภัณฑ์จากนม และส่วนผสมใดๆ ที่ได้จากสัตว์
ทั้งนี้เรายินดีรับคำแนะนำของคุณถึงอาหารมังสวิรัติอื่นๆ ที่คุณอยากลิ้มลองจากร้านอร่อยสยาม
เขียนความคิดเห็นของคุณถึงเราได้ทุกเมื่อ

One of the restaurant partners is a strict veganist.
Please note that Aroy Siam‘s vegan dishes exclude meat, eggs, dairy products and all other animal-derived ingredients.

We are hungry for your suggestions. What other vegan foods would you like to enjoy at Aroy Siam?
Kindly write your ideas to us.

HappyCow Healthy Eating Guide

RESERVATIONS

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking

Meet our Restaurant Team

Manager

Kanokphol (โอ) Oh

O

OH

คุณโอเริ่มทำงานและรวบรวมทักษะทางด้านนี้จากร้านอาหารไทยที่เมืองไมนซ์ ประเทศเยอรมนี ความเป็นมิตรที่ล้นเหลือ รวมถึงทักษะการบริการลูกค้า และการสื่อสารภาษาอังกฤษที่ดี ทำให้เขาเป็นคนที่ยอดเยี่ยมในการทำงาน ประกอบกับการได้เกิดมาในครอบครัวที่แม่ของเขาทำอาหารไทยรสชาติแสนอร่อย ส่วนนี้ทำให้เขาเป็นนักชิมอาหารคนหนึ่งอีกด้วย

Khun Oh worked and gathered his restaurant skills in our Ban Thai Restaurant, Mainz, Germany. His incredible friendliness as well as his customer service and communication skills (excellent English) makes him a wonderful person to work with. Born into a family, where his mom cooks some of the tastiest Thai food to be found anywhere has made him a very critical food taster.

Manager

Niphonsilp (ต้น) Dton

Dtony

DTONY

คุณต้นมีประสบการณ์ร้านอาหารครั้งแรกจากร้านอาหารญี่ปุ่นในกรุงเทพฯ เป็นเวลาสามปี และอีกเจ็ดปีต่อมาในประเทศเยอรมันนียังได้เรียนรู้การพัฒนาเว็บไซต์และเชิงด้านการออกแบบงานกราฟิก ซึ่งได้เพิ่มทักษะมากมายที่จะเห็นได้บางส่วนผ่านเว็บไซต์ www.aroy-siam.com ของเรา บวกกับการได้เดินทางท่องเที่ยวรอบโลกของเขา คุณต้นจึงเคยผ่านการลิ้มลองรสชาดอาหารมาจากหลายประเทศ เช่นสเปน, ฝรั่งเศส, เยอรมัน. อิตาลี, เม็กซิโก, จีน, ญี่ปุ่น, เกาหลี, เวียดนาม และอีกนานาประเทศ จึงเป็นเพียงไม่กี่คนที่นำประสบการณ์ทางรสชาด และวัฒนธรรมของอาหารนานาชาติมาขยายต่อยอดที่นี่ได้อย่างดีเยี่ยม

Khun Dton gained his first restaurant experiences working at Japanese Restaurants in Bangkok for roughly three years.  Seven years in Germany learning Website Development and Graphic Design has certainly added to his many skills found in our www.aroy-siam.com website.  Due to his extensive world travels, Dton has been able to sample cuisines from so many countries – Spain, France, Germany, Italy, Mexico, China, Japan, Korea, Vietnam – to mention but a few.

Co. Manager

Phusit (อู๋) Auu

Au

AUU

คุณอู๋ผ่านประสบการณ์ด้านงานบริการมาหลายปี ทั้งพนักงานต้อนรับของโรงแรม และไกด์นำเที่ยวสำหรับนักเดินทางชาวไทย ครั้งหนึ่งยังเคยเป็นคนลงมือทำอาหารเองให้กับร้านอาหารไทยของครอบครัวมาแล้ว คุณอู๋ให้ความสำคัญมากเกี่ยวกับรสชาติไทยแท้ๆ โดยถือคติที่ว่า “ถ้าแขกมีความสุข ผมก็มีความสุขเช่นกัน”

Khun Auu worked several years as both a hotel receptionist and a tour guide for Thai travelers. Partially due to his sister’s Thai restaurant, he is a good cook. Auu is very critical about authentic Thai taste. His moto: “If the guests are happy, I am happy, too”.

Bartender

Wilai (เขียว) Keaow

Wilai

KEAOW

หลายครั้งที่เราเห็นเห็นถึงความสามารถและจินตนาการอันยอดเยี่ยมของเธอผ่านแก้วค็อกเทล ไม่ว่าจะแบบคลาสสิกหรือซิกเนเจอร์ที่ชัดเจนในความเป็นอัตลักษณ์ของทุกแก้ว นอกเหนือจากความสามารถด้านเครื่องดื่มแล้วคุณเขียวหวานยังค้นหาไวน์นำเข้าใหม่ๆ ที่ผ่านการคัดสรรเพื่อรสชาติที่มีคุณภาพ อาทิ จากฝรั่งเศล ชิลี ออสเตรเลีย และคุณเขียวหวานยังเป็นมือชงกาแฟชั้นเยี่ยมที่เสิร์ฟกาแฟชั้นยอดให้ทุกท่านได้ดีเช่นกัน

She loves to demonstrate her great ability and imagination for both classic and signature cocktails. In addition to mixology talents, Keaow seeks out new imported wines that will expand her tasting repertoire – classic French as well as new world Chile and Australia. Keaow is a great barrister, who serves excellent coffee, too.

Cashier

Sawitree (วา) Wa

Wa

WA

คุณวามีทั้งความเข้าใจและความอดทน ไม่ว่าจะปฎิบัติหน้าที่เป็นแคชเชียร์หรือสาวเสิร์ฟก็สามารถทำได้เป็นอย่างดี ด้วยประสบการณ์ที่ยาวนานในฐานะแคชเชียร์ในห้างสรรพสินค้าในกรุงเทพฯ ทำให้เธอเป็นทีมงานคนหนึ่งที่พิถีพิถันและเข้มงวดต่อสิ่งที่รับผิดชอบ เราทุกคนทึ่งเป็นอย่างมากกับการทำงานเป็นทีมที่กลมกลืนลงตัวได้ดีของเธอ

Wa has good understanding and patience as a cashier and waitress. Her long-time experience as a cashier in Bangkok department stores has made her a meticulous and rigorous worker. We are simply amazed at her harmonious teamwork.

Chef Cook

Viman (วิมัน)

Wiman

Viman

ความสุขในการทำอาหารที่มีอยู่ในหัวใจและจิตวิญญาณของเชพวิมัน ล้วนมาจากท้องถิ่นอันมอุดมสมบูรณ์ที่บ้านเขา ซึ่งได้สร้างความหลงใหล รวมไปถึงแรงบันดาลใจมาสู่ร้านอร่อยสยาม ทุกอย่างที่ได้รับการปลูกฝังมาอย่างพิถีพิถันนั้นได้สร้างขบวนพาเหรดของจานอร่อยอันแสนกลมกลืนกับแนวความคิด ‘Savory Thai Cooking – ถึงรสความเป็นไทย’ ของเรา

Entertaining and gastronomy are in the heart and soul of Executive Chef Viman, and sustainable, local sourcing is his passion. Inspired by the bounty of Aroy Siam’s carefully cultivated kitchen gardens, Viman creates a parade of plates deliciously aligned with our ‘Savoury Thai Cooking’ concept.